Aug6HOST in your heart
[ Xai Syndicate ]

"Nyapo kowe nesu, pas nyawang raiku?
Aku gak ngerti salahku neng ngendi,
ngene salah, ngono salah,
Karepmu kuwi opo?"

Matur nuwun marang :
Con7ext - Yukiteru404 - Zar0us - lan panjenengan sedoyo.